Concurs de creație „Scrisoare către mama”

15 februarie 2022

Concurs de creație „Scrisoare către mama”

Concursul „Scrisoare către mama” organizat de Clubul de lectură din cadrul Asociației Împreună pentru Miroslava, vă oferă oportunitatea de a descoperi universul creației. Concursul se adresează celor care doresc să își aștearnă pe hârtie, ideile și sentimentele, cu ajutorul imaginației. Destinatarul scrisorii va fi mama, ființa care veghează mereu asupra lumii pe care v-o construiți tot mai mult, pe zi ce trece. Scrisoarea poate fi dedicată și bunicii, dacă aceasta este ființa cea mai dragă sufletului vostru.
Scrisoarea are puterea de a deschide suflete, de a transmite trăiri și sentimente, este instrumentul ce dă frâu liber cuvintelor și gândurilor.

Obiectivul concursului este de a păstra vii relațiile cele mai importante, legăturile cele mai puternice dintre părinți și copii, dintre bunici si nepoți.
Concursul este adresat tuturor copiilor din comuna Miroslava. Acesta se va desfășura pe două secțiuni
• clasele II-IV
• clasele V-VIII

Textul va fi redactat în Word, Times New Roman,12, aproximativ o pagină. Vă rugăm să menționați în mesaj numele vostru, clasa din care faceți parte și școala la care învățați.
Creațiile vor fi trimise la adresa de email clublecturaaipm@gmail.com iar cei care scriu textul de mână pot trimite poza pe whatsapp la numărul de telefon 0745 494 942, până la data de 5 martie 2022.
Va fi apreciată modalitatea originală de a reliefa imaginea mamei, dar și creativitatea exprimării gândurilor și sentimentelor.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 7 martie pe pagina de facebook a Asociației „Împreună pentru Miroslava”. Se vor oferi câte trei premii și câte două mențiuni pentru fiecare secțiune în parte.

Vă urăm succes și inspirație!

 

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment