EnglishFrenchGermanRomanian

Copiii de la clubul de canto, din Asociația Împreună pentru Miroslava , sărbătoresc astăzi, 24 ianuarie 2022, Mica Unire, printr-un cântecel specific.

24 ianuarie 2022
Copiii de la clubul de canto, din Asociația Împreună pentru Miroslava , sărbătoresc astăzi, 24 ianuarie 2022, Mica Unire, printr-un cântecel specific.
Avem niște copii minunați! 💚
✍️ 24 ianuarie 2022 – 163 ani de la MICA UNIRE.
Unirea Principatelor Române din 1859.
✍️ Ziua de 24 ianuarie a rămas în istoria românilor ca data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor Române, în anul 1859, la foarte scurt timp după numirea lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Moldovei și Țării Românești.
✍️ După mai mulți ani în care pașii spre îndeplinirea acestei dorințe au fost „mărunțiți” de atitudinea marilor puteri ale Europei, aceasta a devenit realitate, într-un context favorabil, care a dus, pe parcurs, la transformarea „României” de atunci într-un stat modern, aducând pentru prima dată câteva elemente occidentale în viața românilor.
✍️ Unirea Principatelor Române, cunoscută ca Mica Unire (Marea Unire fiind cea de la 1 Decembrie 1918, de la Alba Iulia), reprezintă unificarea vechilor principate, Moldova și Țara Românească, într-un singur Principat.
Felicitări tuturor pentru videoclip!
Felicitări domnului coordonator, Cristian Harhata ✌️

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment