Grigorescu Lucian – președinte, Asociația Împreună pentru Miroslava, live la BZI

13 martie 2022
Grigorescu Lucian – președinte,
Asociația Împreună pentru Miroslava
„Joi, 10 martie, am fost invitat în platoul BZI live pentru a discuta despre „Asociația Împreună pentru Miroslava”, un proiect drag mie, de suflet, în care am pus și pun mult suflet și energie. Un proiect prin care am dorit să dau o pată de culoare comunității în care locuiesc, să aducem oamenii împreună și să facem lucruri minunate împreună. Sunt și voi fi mereu pentru oameni, pentru umanitate, pentru comunitate!
Țin să mulțumesc mult cunoscutului moderator, domnul Valentin Hutanu , pentru invitație, și nu îl ultimul rând voluntarilor din asociație, care sunt preocupați în mod continuu de activitățile pe care le facem și de perfecționarea și diversificarea lor.
Vă mulțumim mult tuturor!
Împreună reușim!”

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment