Hai să facem mișcare împreună! Club de jogging

23 noiembrie 2021
Hai să facem mișcare împreună! 🏃‍♂️🏃‍♀️🏃
Club de jogging
🤷Când? In fiecare duminică, de la ora 14.
🤷 Unde? În pădurea Uricani, de lângă Valea Ursului
🏃‍♂️🏃‍♀️Care sunt beneficiile jogging-ului?
💚 Deși pare un tip necunoscut de sport, jogging-ul este o formă de alergare lentă, care ajută la creștere, arderea caloriilor și păstrarea unei inimi sănătoase. Pentru practicarea acestui tip de alergare, ai nevoie de încălțăminte moale și comodă, trebuie să renunți la fumat și să te încarci cu multă răbdare. Asta, deoarece jogging-ul însoțește o serie de beneficii serioase.
Poți căpăta o stare de sănătate fizică și mentală dacă practici jogging-ul dimineața, pentru că anume atunci ai nevoie de vitalitate și energie: asta te va ajuta să realizezi toate sarcinile care te așteaptă în timpul zilei.
Practicând jogging-ul, crești fluxul de oxigen, pompat către creier și arzi mai multe calorii, decât mergând pe jos.
Totodată, alergarea mărește capacitatea pulmonară: sacii pulmonari sunt umpluți cu mai mult oxigen vital pentru celelalte organe;
30 de minute de jogging, în fiecare dimineață, ajută la întărirea mușchilor inimii;
Este un tip de sport perfect pentru persoanele care au probleme cu greutatea, deoarece topește în special grăsimile din zona coapselor, șoldurilor și abdomenului (taliei). Dacă îl vei practica regulat, vei obține o ținută de invidiat! Se estimează că la fiecare kilometru alergat prin jogging, pierdem circa 150 de calorii.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment