EnglishFrenchGermanRomanian

Lansare de carte cu Asociația Împreună pentru Miroslava! Mulțumim, Crina Avădănei pentru invitație!

13 aprilie 2022
📖 Lansare de carte cu Asociația Împreună pentru Miroslava!
Mulțumim, Crina Avadanii pentru invitație!
A sosit ziua cea mare!
Vă invit cu mic, cu mare
La mult dorita lansare!
Promit, va fi sărbătoare!
🌟 Dani vă deschide larg porțile către lumea magică a copilăriei sale! Sunteți invitați într-o călătorie cu trenul la bunici, alergați împreună pe dealuri și faceți cunoștință cu prietenul lui, măgărușul Roni!
📖 Dacă vreți să vă împrieteniți cu ei, vă așteptăm sâmbătă, 2 APRILIE, la ora 17:00, în Palas Iasi zona Atrium, unde va fi lansată cartea pentru copii ,,Dani vrea un măgăruș”, de Crina Avădănei.
🎭 Vom avea un minunat spectacol de teatru cu Păcală, un personaj îndrăgit de-a lungul multor generații, interpretat de Compania Andirino, dar și un atelier de colorat, cu un spațiu special amenajat pentru cei mici, mai ales că avem și varianta de colorat a cărții.
🕊 În plus, ținând cont de perioada tulbure în care ne aflăm, nu am putut rămâne indiferentă la situația copiilor vecinilor noștri. De aceea m-am gândit să încerc să le aduc o mică bucurie: cartea ,,Dani vrea un măgăruș” a fost tradusă în ucraineană. Astfel, cine dorește, o poate achiziționa spre a fi donată copiilor refugiați. Profitul pentru cartea tradusă va merge, de asemenea, către acești copii.
🙏 Dar pentru că ar fi util să primească mai mult decât atât, prin Asociația Împreună pentru Miroslava vom organiza și o strângere de fonduri. Domnul Grigorescu Lucian, președintele asociației, coordonează o campanie în acest sens – Împreună pentru Ucraina 🇺🇦 – și a ajutat deja un număr semnificativ de persoane.
🤗 Participarea la eveniment este gratuită! Vă așteptăm cu mare drag în număr cât mai mare! 🎊🎉

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment