EnglishFrenchGermanRomanian

Clubul de lectură 06/11/2021

23 noiembrie 2021

Ne-am întors din noua noastră călătorie, având mai mult curaj, mai mult spirit de echipă și mai multă încredere în forțele proprii. Am învățat de la personajele întâlnite că adevărata putere sălășluiește în sufletele noastre, iar noi trebuie doar să o scoatem la suprafață. De asemenea am descoperit cât de important este discernământul dintre bine și rău, cât de indispensabilă e puterea de a avea sentimente, de a trăi anumite emoții și nu în ultimul rând, am remarcat că putem trece prin orice situație dacă avem curaj. Ne-am pus în pielea personajelor pentru puțin timp, iar cu această ocazie ne-am gândit la dorințele pe care am fi vrut să ni le îndeplinească și nouă Vrăjitorul din Oz. Important e să ținem minte că noi trebuie să facem tot posibilul pentru a ne îndeplini cele mai arzătoare dorințe deoarece cu mult efort și voință, ele pot deveni realitate. La final, am încheiat călătoria noastră cu tradiționala conversație însoțită de ceaiul fierbinte și fursecurile gustoase.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment