EnglishFrenchGermanRomanian

Clubul de lectură 13/11/2021

23 noiembrie 2021
Clubul de lectură
Sâmbătă, 13/11
Călătoria noastră a fost complexă, am staționat în diverse părți ale lumii și am descoperit diferite fețe ale oamenilor prin intermediul necuvântătoarelor. Am remarcat tipologii umane care persistă și în zilele noastre, ele înconjurându-ne mai mult sau mai puțin. Am avut ocazia de a analiza comportamentele, faptele, gândurile, vorbele personajelor și totodată de a le comenta. În urma acestor scurte povestiri, numite fabule, am rămas cu învățăturile acestora, care ne vor rămâne poate tipărite în minte. Prin intermediul întrebărilor am descoperit fabula care ne-a atras atenția cel mai mult, am reușit să individualizăm și mai mult personajele, întipărindu-se astfel și mai bine călătoria. Ca de fiecare dată, conversațiile noastre de final nu ar fi avut același farmec, dacă acestea nu ar fi fost însoțite de ceaiul cald și de fursecurile gustoase.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment