Club de lectură pentru copii cu Asociatia Împreună pentru Miroslava!

22 noiembrie 2021
📚📖Club de lectură pentru copii cu Asociatia Impreuna pentru Miroslava!
🍁Înscrieri în privat
🍁Locurile sunt limitate!
🍁 Sâmbătă, ora 12, în Miroslava
Club de lectură pentru copii
V-ați imaginat vreodată zburând pe o corabie fermecată spre o lume necunoscută, în care toate visele voastre pot deveni realitate si în care totul poate fi posibil? I-ați dat vreodată cărții puterea de a vă transfera într-un alt univers, creat în mintea voastră cu ajutorul imaginației si a creativității? V-ați închipuit în numeroase rânduri că sunteți un personaj al cărții voastre preferate?
Clubul nostru de lectură are misiunea de a vă îmbarca în corabia fermecată, pentru a porni împreună în diferite aventuri, unde vom avea posibilitatea de a cunoaște personaje diferite, din diverse colțuri ale lumii. Îmbarcările vor avea loc în fiecare sâmbătă, începând cu ora 12.
Pentru prima călătorie vă propunem o aventură spre munții elvețieni pentru a inspira aerul proaspăt si rece al muntelui, mirosul fânului și al verdeții. La poalele acestora o vom întâlni pe Heidi, o fetiță cu suflet mare, ce trăiește alături de bunicul ei și de Peter, prietenul ei cel mai bun. După o perioadă de timp, are loc o întorsătură neașteptată pentru Heidi, caci este nevoită să se mute la familia Sesemann din Frankfurt. Oare va reuși Heidi să iși mai revadă vreodată bunicul? Va mai râde vreodată împreună cu prietenul ei, Peter? Toate aceste răspunsuri le vom afla împreună. Până atunci, nu uitați să vă lăsați purtați de vise și să lăsați imaginația să vă conducă oriunde vă doriți.
Ghidul care vă va însoți în viitoarele aventuri și coordonatorul clubului este Alina, care împărtășește aceeași pasiune pentru lectură ca și voi. Fiind o persoană dornică de noi experiențe, dorește să își lărgească echipajul. Și pentru a păstra nota de poveste, la bordul corabiei, de-a lungul călătoriei, vor avea loc conversații însoțite de un ceai cald și fursecuri gustoase.
Pentru înscrieri:

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment