EnglishFrenchGermanRomanian

Clubul de lectură. Data: 18/12/2021

20 decembrie 2021
Clubul de lectură
Data: 18/12/2021
De data aceasta corabia ne -a purtat în timp, în secolul al XIX-lea, în Londra. Aici l-am întâlnit pe Ebenezer Scrooge, un bătrân rece și egoist, preocupat doar de propria avere.
După ce bătrânul a fost vizitat de fantoma fostului său asociat și de cele trei spirite care i-au aratat trecutul, prezentul și viitorul și i-au demonstrat consecințele faptelor sale, acesta a realizat că sunt lucruri mai importante decât banii, și-a dat seama că părerea sa despre Crăciun este greșită și și-a schimbat comportamentul în relațiile cu cei din jur. Acesta a devenit bun, altruist și sociabil, regăsindu-și pofta de viață și plăcerea de a se bucura de lucrurile simple.
Am rămas din această poveste, ca și învățătură, că în viață există lucruri mai importante decât banii: familia, iubirea, prietenia, liniștea sufletească, generozitatea, iertarea, devotamentul.
Să aveți Sărbători de poveste, binecuvântate, pline de magie, cu sănătate, iubire, prietenie și fericire!

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment