Clubul de lectură vă invită să vă îmbarcați într-o nouă călătorie

26 februarie 2022
Clubul de lectură vă invită să vă îmbarcați într-o nouă călătorie, pentru a descoperi în continuare personaje, din a căror experiențe vă veți putea crea propriile concepții. De data aceasta, corabia ne va purta în India, unde o vom întâlni pe Sara Crewe, dar și pe tatăl acesteia, un întreprinzător de afaceri. În urma unor situații, cei doi sunt nevoiți să se întoarcă în Londra. Sara este înscrisă la o școală pentru domnișoare. Viața fetiței se schimbă din momentul în care primește vestea morții tatălui ei. Directoarea școlii decide să o lase pe Sara să își continue studiile, însă în anumite condiții.
Ce condiții îi impune directoarea fetiței pentru ca aceasta să își păstreze locul în școală ? Cum se va descurca, cu toate schimbările care apar deodată în viața ei ? Ce decizii va lua și pe cine va avea alături ? Toate răspunsurile le vom afla împreună.
Îmbarcările vor avea loc sâmbătă, ca de obicei, începând cu ora 12. Până atunci, nu uitați să visați în continuare și să vă lăsați imaginația să vă ducă oriunde vă doriți.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment