Invitatie la clubul de lectură!

14 ianuarie 2022
Clubul de lectură
Data: 15/01, ora 12 – 14
Clubul de lectură își va relua activitatea, ridicând ancora din adâncuri a corabiei. Înainte de a anunța prima călătorie din acest nou început, clubul vă urează un an plin de zâmbete, realizări și aventuri!
Ne vom lăsa mai întâi purtați de imaginația și creativitatea voastră, pe care le vom descoperi prin intermediul compunerilor scrise de voi, în care ați abordat tema aleasă, sărbătorile de iarnă.
În a doua parte a întâlnirii noastre, vom străbate diferite locuri din natură, peisaje, cadre naturale, care de asemenea ne vor pune imaginația la încercare. Cuvintele, frazele pe care le vom parcurge împreună, ne vor dezvolta abilitățile de interpretare și gândire critică, desprinderi ce joacă un rol important în evoluția noastră. Discuțiile noastre vor fi desigur însoțite de ceaiul cald și fursecurile gustoase.
Îmbarcările vor avea loc sâmbătă ca de obicei, începând cu ora 12. Până atunci, nu uitați să visați în continuare și să vă lăsați imaginația să vă ducă oriunde vă doriți.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment