Ne vedem sâmbătă, 13 noiembrie, la clubul de lectură!

23 noiembrie 2021
📖 Clubul de lectură
🥳 Sâmbătă, 13 noiembrie, ora 12
✍️ Locuri limitate!
Participanții trebuie să se înscrie pentru a participa la acest club.
Clubul de lectură își împarte invitațiile pentru următoarea călătorie. Aventuroșii, sufletele curioase, călătorii dornici de a descoperi noi caractere, personalități și locuri sunt așteptați la bordul corabiei noastre. Sunt invitați de asemenea îndoielnicii, sufletele reticente pentru a rupe bariera nesiguranței și pentru a pătrunde în lumile creatoare, ce vă vor stârni interesul din ce în ce mai mult. Vă propunem de această dată o aventură cu mai multe destinații, unde vom face cunoștință atât cu diverși oameni cât și cu enigmaticele necuvântătoare personificate. Vom putea remarca și analiza trăsăturile acestora, gândurile lor ascunse, consecințele unor anumite acțiuni întreprinse de ei. Ce putem oare învăța dintr-o întrecere dintre un iepure și o broască țestoasă, sau din vorbele dulci a unei vulpi adresate unui îngâmfat corb ? Se poate încrede un șoarece în aparențele unei nobile pisici ? În spatele tuturor acestor necuvântătoare se află de fapt diverse tipologii umane, iar aceste mici scrieri, numite fabule, au scopul de a vă arăta o altă perspectivă asupra oamenilor și a modului lor de a fi. Fiecare final al acestor fabule vă va transmite un mesaj, pe care îl vom desluși împreună.
Îmbarcările vor avea loc sâmbătă ca de obicei, începând cu ora 12. Până atunci, nu uitați să visați în continuare și să vă lăsați imaginația să vă ducă oriunde vă doriți.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment