EnglishFrenchGermanRomanian

Ne vedem sâmbătă, 20 noiembrie, la clubul de lectură!

23 noiembrie 2021
Clubul de lectură
Sâmbătă, 20 noiembrie
Ora: 12 – 14
Înscrieri în privat, locuri limitate!
Această activitate este gratuită pentru toți copiii!
Clubul de lectură vă îndeamnă spre o nouă aventură. De această dată vântul va direcționa pânzele spre o altă direcție, mai neobișnuită în ceea ce privește călătoriile noastre de până acum. Ne vom sustrage din real ca de ficare dată, dar vom intra printr-o altă cale în noua lume magică pe care o vom descoperi împreună. Corabia ne va purta spre Asia, staționând astfel într-un frumos oraș din China. Vom face cunoștință cu diverse caractere și de asemenea vom putea urmări evoluția evenimentelor ce se petrec în viața unei persoane independent de voința ei. Cu toate acestea există oare posibilitatea de a le putea controla într-o anumită masură datorită determinării noastre ? Este necesar să avem curaj, speranță și încredere ? Pot banii, statutul și averea să înlocuiască persoanele ce se află în jurul nostru în mod necondiționat ? Este posibil ca un fost împărat al Chinei să ajungă să slujească un tânăr cu o aprigă dorință ?
Îmbarcările vor avea loc sâmbătă ca de obicei, începând cu ora 12. Până atunci, nu uitați să visați în continuare și să vă lăsați imaginația să vă ducă oriunde vă doriți.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment