Ne vedem sâmbătă, 30 octombrie, la clubul de lectură!

22 noiembrie 2021
Clubul de lectură
Sâmbătă, ora 12
Înscrieri în privat.
Asumându-ne faptul că după prima voastră calatorie ați zburat încântati înapoi spre realitate, clubul de lectură vă asigură biletele unei alte îmbarcări. Corabia vă va purta de această dată în fermecătoarea regiune, unde veți face cunoștință cu un scriitor mai neobișnuit. Pentru a arăta că nu numai oamenii își pot așterne pe foi ideile, Fox Terrierul Miki își propune să își facă cunoscute toate gândurile și întrebările despre tot ceea ce îl înconjoară. În această nouă aventură veți avea ocazia de a vedea viața din perspectiva unei alte ființe, care de altfel e destul de apropiată sufletului vostru. Fox Terrierul Miki se consideră cel mai delicat cățel din lume, crede că gândirea e cea mai importantă și mai interesant este faptul că el nu are curiozitatea de a-i studia doar pe oameni, ci și pe celelalte animale de care este înconjurat.
Îmbarcările vor avea loc tot sâmbăta, începând cu ora 12. Pana atunci, nu uitați să visați în continuare și să vă lăsați imaginația să vă ducă oriunde vă doriți.
Pentru înscrieri:

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment