EnglishFrenchGermanRomanian

Ne vedem sâmbătă, 6 noiembrie, la clubul de lectură!

22 noiembrie 2021
📖 Clubul de lectură
Sâmbătă, 6 noiembrie, ora 12
Locuri limitate!
✍️ Înscrieri în privat!
Clubul de lectură și-a ales încă o dată destinația. Tot ce trebuie să faceți este să vă îmbarcați pe corabie, luându-vă cu voi entuziasmul, dorința de a descoperi noi locuri și spiritul de aventură. De această dată vom fi purtați spre o nouă dimensiune, știută doar de acei cunoscători pasionați de lectură. Vom ajunge într-un ținut fermecat împreună cu Dorothy, o fetiță care ar fi în stare de orice pentru a se putea întoarce la familia ei. În drumul nostru îi vom întâlni pe vorbăreața Sperietoare de Ciori, pe enigmaticul Om de Tinichea și pe prietenosul Leu. Vom călători împreună cu ei spre magicul Oraș al Smaraldelor, căci aceștia au tăria că cele mai arzatoare dorințe ale lor vor putea fi îndeplinite de către puternicul Vrăjitor Oz. La final, trecând prin numeroase experiențe, ne vom putea răspunde la o importantă întrebare. Puterea îndeplinirii unor astfel de dorințe stă în noi înșine, așteptând poate, doar să fie descoperite și scoase la iveală ? Sau avem nevoie cu adevarat de o ființă magică care să ni le îndeplinească ? Această aventură ne va da prilejul de a ne desoperi pe noi înșine, de a ne dezvălui aspirațiile spre care tindem cu privire la modul în care ne-am dori să fim.
Îmbarcările vor avea loc sâmbătă ca de obicei, începând cu ora 12. Până atunci, nu uitați să visați în continuare și să vă lăsați imaginația să vă ducă oriunde vă doriți.
Pentru înscrieri:

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment