Vă invităm la „Clubul de lectură” Data: 2/04/2022

13 aprilie 2022
🚩 Vă invităm la „Clubul de lectură”
Data: 2/04/2022
Orele: 12 – 14
Club săptămânal
Dragi călători, busola fermecată ne-a indicat o nouă destinație de poveste. Vă așteptăm, ca de fiecare dată la bordul corabiei pentru a ne începe călătoria spre un alt ținut nedescoperit încă. În viitoarea noastră aventură vom face cunoștință cu o vietate tropicală, pe nume Vivo. Spectacolele din piețele Havanei sunt o obișnuință pentru el și îndrăgitul lui stăpân. Cele două personaje împărtășesc aceeași pasiune pentru muzică, lumea lor fiind un cântec ce nu se mai oprește. Într-o zi,însă, Vivo află despre o persoană din trecutul stăpânului, o ființă care a rămas vie în amintirea lui prin melodia pe care a compus-o în urmă cu ceva timp.
De ce Vivo va lua asupra lui responsabilitatea de a înmâna cântecul compus persoanei respective? Ce va însemna această nouă călătorie pentru el? Ce se va întâmpla dacă melodia dedicată ființei din trecut va fi descoperită? Toate răspunsurile le vom afla împreună.
Îmbarcările vor avea loc sâmbătă, ca de obicei, începând cu ora 12. Până atunci, nu uitați să visați în continuare și să vă lăsați imaginația să vă ducă oriunde vă doriți.
……………………………………………………..
✍️Dacă doriți să sprijiniți activitățile noastre, puteți face o donație prin modalitățile de mai jos, trecând la detalii tranzacție:
🙏 „Ajut și eu „
✍️Donație rapidă:
Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
❗ ATENȚIE, dacă donați prin revolut este recomandat să ne dați și linkul în privat, pentru a accepta suma donată. În trecut am avut probleme cu unele donații, în sensul că nu apăreau la notificări pentru a accepta banii.
✍️ Asociația Împreună pentru Miroslava
Banca: Unicredit
🚩Cont în Ron:
IBAN: RO65 BACX 0000 0021 0895 2001
Cod Swift: BACXROBU
🚩Cont în euro:
RO38 BACX 0000 0021 0895 2002
Cod Swift: BACXROBU
UniCredit – Sediul Central: Bd. Expozitiei Nr.1F, Sect 1, Bucuresti, Cod Postal 012101, Romania.
Cont PayPal:
♦️ Menționăm că asociația noastră lucrează săptămânal cu, copii, la cele 4 cluburi înființate. De asemenea, toate materialele necesare desfășurării activităților sunt asigurate de asociația noastră.
📌 Clubul de meditații gratuite
📌 Clubul de lectură
📌 Clubul de canto folcloric
📌 Clubul de șah
Toate aceste cluburi sunt săptămânale și gratuite ❗

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment