Vă invităm la clubul de lectură! Sâmbătă, 4/12/2021

2 decembrie 2021
Vă invităm la clubul de lectură!
Sâmbătă, 4/12/2021
Ora: 12
Clubul de lectură vă invită să luați parte la o nouă aventură, pentru a descoperi noi personaje fantastice și alte tărâmuri magice. Vom călători cu corabia până la destinație, dar când vom ajunge acolo, vom observa că acel loc nu corespunde realității. Vom debarca într-un oraș care sărbătorește deja Ajunul Crăciunului. Aici o vom întâlni pe Maria, care așteaptă cu nerăbdare vizita unui musafir special. Acesta îi va dărui cadou un spărgător de nuci, un dar simplu la prima vedere. Dar oare spărgătorul poate fi mai mult decât un simplu obiect? Poate prinde el viață pentru a-și spune propria poveste? Dar această acțiune oare nu va declanșa un conflict între mai multe lumi? Răspunsurile la aceste întrebări, le vom afla împreună.
Îmbarcările vor avea loc sâmbătă ca de obicei, începând cu ora 12. Până atunci, nu uitați să visați în continuare și să vă lăsați imaginația să vă ducă oriunde vă doriți!

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment