Asociația Împreună pentru Miroslava a fost reprezentată la Cupa Palas, ed a IX-a

26 mai 2022
Asociația Împreună pentru Miroslava a fost reprezentată la Cupa Palas, ed a IX-a, (concurs organizat de clubul Micul Șahist din Iași în parteneriat cu IAȘAH) de către 10 mici șahiști, de la Clubul de Șah, care au obținut rezultate deosebite!
🚩 Astfel, la Cupa destinată amatorilor locul 1 și 2 a fost adjudecat de 2 fetițe foarte talentate și care progresează într-un ritm foarte rapid,
🥇 Iasmina Dumitriu din Uricani și
🥈 Alexia Dorobăț din Valea Adâncă.
la prima participare la un turneu de asemenea anvergură s-au remarcat și cei care au obținut mențiuni: Luca Butnărica din Balciu, Maria Mocănașu din Valea Ursului și Mădălina Șuhan din Găureni.
🚩 La tuneul de jucători profesioniști Ioan Apostol a luat locul I la categoria elo 1600 unde s-a duelat cu maeștrii din zona Moldovei.
🚩 La finalul unei Cupe de Șah, cu peste 120 de jucători,micii șahiști din Miroslva au avut un bun antrenament pentru deplasarea care se va face saptămâna viitoare la Piatra Neamț unde se va desfășura Cupa Pietricia , o cupă specială pentru fetițe!

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment