Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Iașah și Centrul Cultural Socrate – Miroslava din Miroslava a organizat Cupa Iașah ediția a I-a.

13 aprilie 2022
Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Iașah și Centrul Cultural Socrate – Miroslava din Miroslava a organizat Cupa Iașah ediția a I-a.
Au participat 73 de jucători la cele 2 turnee de șah. La Open A -cu ritm de șah rapid-25 minute și 5 secunde activizare, câștigator a fost Ioan Apostol, urmat de Maria Apostol ambii de la Asociația Împreună pentru Miroslava și Pionii Regelui Podu Iloaiei, pe locul al treilea clasându-se Ecaterina Golubas din Republica Moldova. La copii, 14 ani, cele mai multe puncte a adunat Teodora Ciobanu, de la CS Capablanca Iași.
Turneul de Blitz a fost câștigat de maestrul Fide: George Stoleriu, urmat de Locul II-Cotruta Alexandru , Locul III-Vlad Zubcu, iar la categoria 14 ani, Cristea Razvan, de la CS Micul Șahist, a adunat cele mai multe puncte!
🎉„Clubul Asociației Împreună pentru Miroslava a participat la Cupa Iașah cu 20 de jucători și ne pregătim intens pentru Campinatele nationale de juniori de la Eforie Nord”, a declarat prof de sah Apostol Alin.
Mulțumim pentru găzduire părintelui Mihail Adeodatus Ungureanu !

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment