EnglishFrenchGermanRomanian

Cea de a VIII-a ediție a Festivalului Internațional al Familiei la Șah s-a desfășurat la Palas Mall!

26 mai 2022
Cea de a VIII-a ediție a Festivalului Internațional al Familiei la Șah s-a desfășurat la Palas Mall din Iași duminică, 15 mai 2022, chiar de Ziua Internațională a Familiei. Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Federația Română de Șah, Iașah și Institutul Cultural Francez din Iași au fost organizatorii. La eveniment au participat 65 de echipe, formate dintr-un părinte și 1 copil pana în 14 ani , în total 130 de participanți din Ucraina, Moldova și România.
După 6 runde, foarte disputate, cu multe răsturnări de situație, familia campioană este Familia Filip din Iași, care a câștigat 1 weekend în familie la Vatra Dornei. Pe podium s-au mai aflat: Familia Manolachi din Iași și Familia Sabarez din Oțeleni, Iași.
Concursul a fost arbitrat de Ciprian Lazăr, Ștefan Axinte și Marius Axinte, iar toate echipele participante au fost premiate.
Primele 10 echipe din clasamentul general au câștigat cupe și medalii, table de șah Magne 2D, ceasuri de șah, vouchere de cumpărături, vouchere la cursuri de limbi străine, articole sportive și altele.
În clasamentul individual a fost premiat cel mai bun rezultat, la copii, Cazacu Maria și Lintes Albert , iar la părinți, Asavinei Adriana și Ciobanu Marius.
9 cei mai mici șahiști de 5-6 ani au primit câte 1 urs de pluș gigant, iar bunica Dimitriu a fost remarcată deoarece la varsta de 80 de ani s-a descurcat foarte bine alături de nepotul dumneai. Scopul principal al evenimentului a fost petrecerea unui timp de calitate și promovarea șahului în familie.
Organizatorii Festivalul Internațional al Familiei la Șah, Apostol Alin și Grigorescu Lucian au declarat că evenimentul a fost un succes in promovarea timpului liber în familie, cât și promovarea sportului minții, șahul!
Mulțumim sponsorilor: Palas, Twinkle Star, Cabana Plapumioara din Vatra Dornei, Alin Mihăiță Photography, Ilona Neagu Psiholog, Chess Shop, Sky Line, Serviciului Voluntar de Ambulanță Iași, Filione și Fiziotop.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment