“Festivalul Familiei la șah” la Palas Mall- ediția a VII-a (VIDEO)

14 noiembrie 2021
Asociația Împreună pentru Miroslava organizează în parteneriat cu Palas Mall și Asociația Judeteana de Sah din Iași, “Festivalul Familiei la șah”-ed. a VII-a , azi, 20 iunie, 2021, la ora 13.30, în față la Intersport, Palas Mall.
Participă familii din toată zona Moldovei și din Republica Moldova, echipe formate dintr-un părinte/bunic/unchi și 1 copil <=14 ani.
În cadrul Festivalului se vor acorda prin tombolă la care vor participa TOATE echipele înscrise în competiție foarte multe premii, cum ar fi:
✌️1 weekend în familie la Vatra Dornei,
✌️palete de tenis de masă,
✌️mingi de gimnastică,
✌️mingi de fotbal,
✌️drapele ,
✌️iar la proba sportivă, marele premiu, 1 masă de tenis, precum și alte surprize.
Se vor acorda cupe și vouchere la primele 10 echipe clasate în concurs!!
Se vor premia cu premii surpriză, locul I la copii masculin și feminin, precum și premiul fair-play pentru cea mai corectă și cea mai sportivă echipă.
Se vor mai premia cu câte un trofeu: cel mai bun rezultat la adulți, separat masculin și feminin, cel mai tânăr și cel mai vârstnic concurent, precum și familia cu cele mai multe echipe din competiție.
Organizatorii multumesc tuturor sponsorilor care vor oferi premii atrăgătoare participanților și caștigătorilor: PALAS, Pufuleți Yammy, Lavinia Stan life and systemic coach , Cabana Plapumioara din Vatra Dornei, precum și Servicului Voluntar de Ambulanta care va asigura asistența medicală pe toata durata competiției.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment