EnglishFrenchGermanRomanian

Festivalul “Suflet de român” la șah, ediția a III -a, aproape de final!

14 noiembrie 2021
Festivalul “Suflet de român” la șah, ediția a III -a, aproape de final!
Asociația “Impreună pentru Miroslava”, în parteneriat cu Asociația Județeană de Șah Iasi și Asociația “Pionii Regelui” din Podu Iloaiei a organizat Festivalul “Suflet de român”-ed. a III- a, la șah, sâmbătă, 19 iunie, 2021, la Centrul de evenimente Agora, al Arhiepiscopiei Iașilor.
Astfel, începând cu ora 11.00, la Cupa “ Lumytools”, adresată seniorilor au fost jucători din România și Republica Moldova, printre care, jucători de valoare, candidați de maestro și de cat I, iar la Cupa Asociației “Impreuna pentru Miroslava”, adresată juniorilor sub 12 ani, se așteaptă peste 40 de copii din toata țara, campioni naționali și copii de perspectivă în domeniul șahului.
O cupa specială, Cupa “Extra Sport”, pentru copiii începători și cu elo<=1001 s-a organizat sâmbătă, 19 iunie, 2021, începând cu ora 13.00.
“Festivalul are ca scop principal promovarea șahului în zona Moldovei la copii și seniori, precum și promovarea spiritului național românesc, iar premiile acordate vor consta în cupe și medalii, ,drapele, stegulețe și premii în bani: ne-a declarant Lucian Grigorescu, președintele Asociației “Impreuna pentru Miroslava” .

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment