EnglishFrenchGermanRomanian

Jucătorii de la Clubul de șah al Asociației Împreună Miroslava au participat sâmbătă și duminică la Cupa Iulius Mall, ediția a XVII-a

13 octombrie 2022
🏆Noi premii pentru șahiștii din Miroslava!
Jucătorii de la Clubul de șah al Asociației Împreună Miroslava au participat sâmbătă și duminică la Cupa Iulius Mall, ediția a XVII-a. Astfel, la proba de blitz, Iasmina Dumitriu a ocupat locul I la fete, iar la seniori, Alin Apostol, cu locul 5 la general, a obținut mențiune.
🎉La proba de șah rapid, Ioan Apostol, din Vorovești, a câștigat locul al II lea la Elo 1600, Iasmina Dumitriu, din Uricani, locul I la copii, 12 ani, iar Ionel Corduneanu, tot din Uricani, locul I la jucători cu elo 1001. La concursul organizat pentru copii amatori, șahiștii din Miroslava au obținut mențiuni prin: Luca Butnarica din Balciu, Denis Daraban din Vorovești, Luca Anastasiei din Miroslava și Maria Periade din Valea Ursului!
🎉Trebuie remarcată organizarea competiƫiei de către Clubul Micul Șahist din Iași și diversitatea premiilor puse în joc!
🎉 Toți pasionații de șah din Miroslava sunt așteptați la Clubul Asociației Împreună pentru Miroslava, care se desfășoară în fiecare săptămână cursuri de șah, în zilele de marți și joi de la ora 18.30-20.00!
Pentru alte informații va rugăm sunați la nr. de telefon 0745/952667-prof. Apostol Alin!

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment