Micii șahiști de la Clubul Asociației Împreună pentru Miroslava au participat la Cupa Yohannes Zukertort

10 septembrie 2022
🇷🇴 Micii șahiști de la Clubul Asociației Împreună pentru Miroslava au participat la Cupa Yohannes Zukertort, concurs organizat de prietenii noștri, Pionii Regelui , care s-a desfăşurat la Școala Gimnaziala din Oțeleni
🙌 Am participat cu 8 copii, șahiști de perspectivă, care au obținut și premii, ținând cont că la turneu au jucat peste 80 de copii din județul Iași, copii care participă la proiectul Educație pe tabla de șah! Astfel, la copii, 7 ani, locul I, cu 3 puncte, a fost obținut de Efrem Eniu, din Bogdanesti, iar la categoria FETE, Alexia Dorobăț, din Valea Adâncă, a câștigat locul al II lea, iar Iasmina Dumitriu, locul al III- lea .
🙌 Cu un joc deosebit de combinativ s-au remarcat și Luca Butnarica, din Balciu, Elena și Ioan Eniu, din Bogdanesti, Maria Periade, din Valea Ursului și Alina Corduneanu, din Uricani.
🇷🇴 Prof. Apostol Alin, coordonatorul Clubul de șah al Asociației Împreună pentru Miroslava, s-a declarat mulțumit de rezultate și așteaptă toți copiii isteți si care vor să joace șah de placere sau pentru a obține performanțe, marți 6 septembrie, ora 18.30, când vor reîncepere antrenamentele la Clubul de șah, deoarece în luna august vom fi într-o binemeritată vacanță!

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment