Mulțumim, Federația Română de Șah pentru suportul acordat la Festivalul Internațional de șah „Suflet de român”

26 mai 2022
🇷🇴 Mulțumim, Federația Română de Șah pentru suportul acordat la Festivalul Internațional de șah „Suflet de român” și pentru articolul scris in revista oficială F.R. Șah!
„Cea de a IV-a ediție a Festivalului Internațional de șah rapid “Suflet de român” de la Iași a fost organizată de Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Federația Română de Șah, Iașah, Asociația Sportivă Pionii Regelui Româneşti și AS Gambit Huşi. Participarea a fost foarte numeroasă, peste 200 de concurenţi cu vârste de la 4 ani până la 70 de ani s-au înscris la cele 3 secţiuni. La start s-au aflat jucători de top din România, Germania și Moldova, printre care marii maeştri internaţionali Andrei Istrăţescu și Vasile Sănduleac, dar şi mai mulţi campioni naționali de juniori. La Cupa PENCRAFT, unde au participat jucători foarte puternici, surprinzător campion este Rareș Plugaru (CS Capablanca Iași), urmat de maestrul internațional Lucian Filip (UV Timișoara) și maestrul FIDE George Stoleriu (Politehnica Iași). La feminin cele mai multe puncte le-a obținut Maria Pârvan de la CSM București”.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment