Mulțumim mult, Federația Română de Șah , că este alături de Asociația Împreună pentru Miroslava în organizarea concursului de șah: „Suflet de român!”

30 ianuarie 2022
Mulțumim mult, Federația Română de Șah , că este alături de Asociația Împreună pentru Miroslava în organizarea concursului de șah:
„Suflet de român!”
„Șahul este un fenomen la nivel mondial, considerat drept sport, artă și știință, devenind cel mai popular joc al minții din lume, cu o istorie de peste 1300 de ani. Șahul este un joc universal, în care nu există bariere de vârstă, sex, rasă, naționalitate sau dizabilități.
Vrem să încurajăm tânăra generaţie să descopere şahul ca sport al minţii şi ca instrument de educare şi auto-educare pentru a face faţă celor mai dificile momente cu care tinerii se pot confrunta în viaţa lor. Consider că șahul este un joc complex, care antrenează mintea incontinuu, dezvoltând abilități ca: îmbunătățirea încrederii în forțele proprii, în creșterea ratei de absolvire a examenelor și în dezvoltarea spiritului civic”, a declarat președintele asociației, Grigorescu Lucian .
Detalii pe site-ul nostru, www.aipMiroslava.ro, cât și pe site-ul federației Române de șah 👇

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment