EnglishFrenchGermanRomanian

Rezultate de exceptie ale micilor șahiști de la Clubul Asociației Împreună pentru Miroslava !

9 septembrie 2022
🏆 Rezultate de exceptie ale micilor șahiști de la Clubul Asociației Împreună pentru Miroslava !
🎉 Sâmbătă, 11 iunie 2022, la Palas Mall, s-a desfășurat a 2-a ediție a Cupei Rotary la șah, turneu care a fost organizat de Rotary Copou , împreună cu Federația Română de Șah , Palas Iasi , Clubul de Șah Gambit Huși și Pionii Regelui, Podu Iloaiei.
🎉Astfel, 120 de copii, dintre care peste 100 din mediul rural, au participat la cea de-a doua ediție a Turneului caritabil de șah Rotary Copou, oferit de ESET.
🎉 Cu un joc spectaculos și eficient, cele 3 fete de top din Miroslava și-au confirmat valoarea și la acest eveniment, astfel:
🏆 Dorobăț Alexia, din Valea Adâncă, a devenit campioană la fete, 10 ani, iar
🥈Dumitriu Iasmina și
🥈Apostol Maria s-au clasat pe locul al doilea, la fete 16, respectiv fete, 14 ani.
Clubul de șah al Asociației Împreună pentru Miroslava își desfășoară activitatea în fiecare marți și joi după amiază, pe perioada vacanței , iar informatii suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0745952667, prof. Apostol Alin.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment