EnglishFrenchGermanRomanian

Rezultate excepționale ale șahiștilor de la Clubul de șah al Asociației Împreună pentru Miroslava!

13 septembrie 2022
💕 Rezultate excepționale ale șahiștilor de la Clubul de șah al Asociației Împreună pentru Miroslava, la Turneul Chigorin, desfăşurat astăzi, 27 august, la Erbiceni, competiƫie care face parte din proiectul: „Educație pe tabla de șah”, implementat de Pionii Regelui din Podu Iloaiei și Inspectoratul Școlar Județean Iași.
🏆 Astfel, Iasmina Dumitriu, din Uricani a fost câștigatoarea marelui trofeu la acest turneu, din 73 de șahiști, cu mulți jucători de top și multe emoții!
🏆O altă campioană, deja cunoscută, este și Alexia Dorobăț, din Valea Adâncă, care a obținut locul 1, la fete, clasament general.
🏆 Elena Eniu, din Bogdanesti, la fete 9 ani, Alina Corduneanu, din Uricani, locul 1, la fete 11 ani , iar la categoria celor mici, de 7 ani, Efrem Eniu, din Bogdanesti a câștigat locul al II lea.
🎉 Și ceilalți șahiști, Periade Maria și Eniu Ioan s-au luptat și s-au prezentat onorabil la acest concurs!
🙌 Trebuie să remarcăm că la obținerea acestor rezultate excepționale s-au cumulat mai mulți factori, printre care: sprjinul constant al părinților , seriozitatea copiilor, susținerea părintelui Cristian Vasile din Uricani și parteneriatul de suflet care-l avem în derulare la Proiectul Educație pe tabla de șah alături de prietenii noștri de la Pionii Regelui.
Așteptăm toți copiii la Clubul de șah al Asociației Împreună pentru Miroslava la antrenamente.
Felicitări tuturor copiilor participanți! 🎉
Sunteți minunați!🤗

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment