EnglishFrenchGermanRomanian

Dragobete în Miroslava – Concurs de interpretare folclorică. Vezi aici castigatorii!

26 februarie 2022
❤️Dragobete în Miroslava
Concurs de interpretare folclorică.
Asociația Împreună pentru Miroslava a organizat concursul folcloric muzical: “Dragobete în Miroslava”, care a avut loc pe data de 24.02.2022, la Centrul Cultural Socrate – Miroslava .
Concursul a fost coordonat de către solistul de muzică folclorică, Cristian Harhata , care este și coordonatorul ansamblului de copii, Flori de măr, al Asociației Împreună pentru Miroslava. În juriu participând și interpretul consacrat, Ștefan Deaconița, iar președinta juriului, profesor de muzică și interpretă Anca Carp.
🚩 Au participat 16 concurenți din zona Moldovei, iar premianții au fost:
🥇 Premiul 1 – Buliga David în vârstă de 18 ani, participând cu acordeonul, acesta fiind cursant al profesorului Romeo Luchian la Școala Populară de Arte Titel Popovici Iași.
🥈 Premiul 2 – Roșu Matei Sebastian, în vârstă de 11 ani, pregătit de profesorul Veaceslav Bînzari.
🥉 Premiul 3 – Parasca Paulina Gabriela, în vârstă de doar 10 ani, o concurentă autodidactă.
🚩 Participanții au primit diplome și medalii, astfel munca depusă de elevi a fost răsplătită pe măsura talentului lor pentru promovarea folclorului.
Mulțumim sponsorului: Corsini!
Împreună reușim!💚

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment