EnglishFrenchGermanRomanian

Lansare de carte: Dani vrea un măgăruș, de Crina Avădănei din Valea Adâncă, Miroslava

13 aprilie 2022
🎉 Lansare de carte: Dani vrea un măgăruș
Astăzi, de ziua internațională a cărții pentru copii, am avut onoarea să fim invitați la o lansare de carte, a unui om special din comunitatea noastră, o super mamă, o super autoare, o super femeie, toate întruchipate în omul din comunitatea noastră, Crina Avădănei!
Crina locuiește în Valea Adâncă, Miroslava, iar astăzi a lansat prima carte, o super carte pentru super copii: Dani vrea un măgăruș.
Suntem mândri să cunoaștem atâția oameni minunați și talentați din comunitatea noastră și să promovăm ceva „made in Miroslava”!
Felicitări, Crina! Meriți toate aprecierile, cartea ta ne-a surprins plăcut! Abia așteptăm să ne vedem și la următoarea carte!
Mulțumim mult că te gândești și la cei mai puțini norocoși.
Dacă doriți să susțineți un om din comunitate noastră, vă îndemnăm cu drag să cumpărați cartea!
Pe Crina o găsiți aici👇
Împreună reușim!
Împreună suntem minunați!🤗
Felicitări, Compania Andirino pentru că ați adus din nou zâmbetul pe chipul copiilor, la un nou eveniment de succes, sunteți fericirea copiilor! 🎉

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment