2. Clubul de dans. Proiectul: „Solidaritate și umanitate pentru refugiații din Ucraina”, finanțat de United Way Romania

8 octombrie 2022
🕺💃🪩Clubul de dans
Proiectul: „Solidaritate și umanitate pentru refugiații din Ucraina”, finanțat de United Way Romania
🕺💃 Cum faci fericiți cei 23 de copii înscriși la clubul de dans? Simplu! Dai drumul la muzică tare și îi pui să danseze alături de un instructor profesionist!💃
💥 Ne bucură și ne încântă interesul mare față de activitățile noastre și că oamenii apreciază și și își doresc să participe la evenimentele noastre!
💥 Luptăm împreună pentru a aduce beneficii copiilor, iar dansul îi ajută mult prin:
✅ creșterea flexibilității, dezvoltarea coordonarii și echilibrului, dobândirea unei ținute corecte și elegante, dezvoltarea disciplinei și a concentrarii.
✅ creșterea încrederii în sine, înlăturarea timiditații și dezvoltarea abilitaților de socializare și lucru în echipa sunt doar câteva dintre avantajele pe care le poate aduce frecventarea cursurilor noastre de dans de către copii dumneavoastră.
✅ dansul crează mediul ideal în care copiii să socializeze în mod natural, lecțiile de dans ajutându-i să iși îmbunătățească abilitațile de comunicare și socializare.
🎉 La cursurile noastre de dans cei mici sunt încurajați să interacționeze și să conlucreze atât în cadrul coregrafiilor de grup, cât și pentru a se ajuta reciproc în memorarea pașilor sau în diferite jocuri ce au ca scop îmbunătățirea flexibilitatii și a coordonarii.
🎉 Toate activitățile sunt gratuite pentru refugiații din Ucraina.
Pentru orice informație ne puteți contacta la:
Tel: 0745.49.49.42
Email: aipmiroslava@gmail.com
🙌 Opiniile exprimate aparțin autorului și nu reflectă neapărat opiniile UWRo.
Proiect sprijinit integral de Fundația United Way România.
Mulțumim Fundației United Way România care sprijină integral acest proiect.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment