EnglishFrenchGermanRomanian

Clubul de terapie prin pictură, adulți. Proiectul: „Solidaritate și umanitate pentru refugiații din Ucraina”, finanțat de United Way Romania

13 octombrie 2022
🎨🖌️ Clubul de terapie prin pictură, adulți
Proiectul: „Solidaritate și umanitate pentru refugiații din Ucraina”, finanțat de United Way Romania
💥1️⃣4️⃣ adulți s-au înscris până acum la clubul nostru de terapie prin artă.
Se știe faptul că arta are rolul de a ne relaxa, iar persoanele care sunt pasionate de pictură găsesc momentul de liniște și meditație pentru suflet. Terapia prin pictură reprezintă o modalitate deosebită de cunoaștere a propriei personalități și ne ajută sa ne dezvoltăm în mai multe aspecte:
🎨 Concentrare și vindecare: Persoanele care dedică timp de câteva ore picturii, intră în propria zonă, într-o puternică stare de concentrare, se detașează de mediul înconjurător, iar timpul trece fără să realizeze.
🎨 Sănătate mentală: Pictura de ajută să ne deconectăm de probleme, ne ajută să ieșim din angoasă și să o transformăm în ceva frumos.
🎨 Inteligență emoțională: Emoțiile fac parte din lumea creativă pe care o avem în interiorul nostru. Lăsând emoțiile să iasă la suprafață prin intermediul picturii, se creează o armonie între minte și suflet, ceea ce ne ajută să simțim fericire, iubire, empatie și pace.
🎉 Toate activitățile sunt gratuite pentru refugiații din Ucraina.
Pentru orice informație ne puteți contacta la:
Tel: 0745.49.49.42
Email: aipmiroslava@gmail.com
🙌 Opiniile exprimate aparțin autorului și nu reflectă neapărat opiniile UWRo.
Proiect sprijinit integral de Fundația United Way România.
Mulțumim Fundației United Way România care sprijină integral acest proiect.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Clubul de șah

Clubul de șah Deja legăm noi prietenii și ne facem amici apropiați la clubul de șah. Exersăm împreună, socializăm , ne distrăm și ne pregătim

Vezi detalii
Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment