10 copii din mediul rural cu rezultate bune la învățătură sprijiniți împreună cu Levi9 IT Services!

7 octombrie 2022
🙌10 copii din mediul rural cu rezultate bune la învățătură sprijiniți împreună cu Levi9 IT Services !
🙌 Bucuroși că putem sprijini copiii din mediul rural cu ajutorul oamenilor minunați din cadrul companiei levi9, care au donat 10 biciclete Pegas, foarte frumoase și unice. Ele au ajuns la copii la fel de unici, cu rezultate bune și foarte bine din cadrul asociației noastre, unii dintre ei fiind chiar campioni ai asociației la multe concursuri de șah, și nu doar.
🚴‍♀️ Copiii sunt super entuziasmați de cadoul primit, de faptul că sunt unici și că de astăzi au prima lor bicicletă!
🚴‍♂️ Oare cum am putea pune în cuvinte toată bucuria lor?
🙌 „Sunt fericită și mândră să vorbesc despre cum Levi9 e implicata în campanii ce țin de mobilitatea urbană. E important pentru noi să contribuim către comunitate la reducerea poluării și încurajarea creșterii libertății individuale. Împrumutăm câte ceva din cultura olandeză care are de oferit în multe direcții, dar mai ales a îmbogățirii hobby-urile noastre și a schimbarii obiceiurilor ce țin de activitățile noastre zilnice. Suntem mandri sa fim „Biciclisti de Levi9″ si sa ne crestem comunitatea!”, ne-a mărturisit Ancuța Costan, test lead, levi9. Mulțumim mult companie Levi9 și tuturor celor care s-au gândit la noi! Toți copiii vă îmbrățișeaza pe fiecare în parte, echipei levi9, care a reușit să aducă zâmbetul pe chipul lor!
Nimic nu este imposibil!
Împreună reușim!
Trebuie doar să crezi!

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment