55 de copii din comuna Miroslava au beneficiat de tabăra organizată de asociatia noastra

9 septembrie 2022
💚 55 de copii din comuna Miroslava au beneficiat de tabăra organizată de noi, iar 20 dintre ei au fost sponsorizați de asociația noastră! Am debutat cu tabăra pentru adolescenți, iar acum am finalizat cu tabăra pentru copiii mai mici.
🙌 Unul dintre cele mai frumoase evenimente ce au avut loc în comuna Miroslava a fost Tabăra Împreună pentru Miroslava, desfășurată în perioada 27 iunie – 1 iulie 2022, tabără organizată de Asociația Împreună pentru Miroslava
🙌 În cadrul celei de-a doua ediții a taberei, am căutat să aducem în inima copiilor, 33 la număr, bucuria copilăriei trăită prin jocuri de animație socio-educativă, team-building și ateliere de lucru( tir cu arcul, muzică, dans, orientare în natură, primul ajutor, comunicare).
Activitățile din cadrul taberei au avut loc zilnic, între orele 9-17. Participanții au avut în programul zilnic masa de prânz împreună dar și siesta( timpul de odihnă și de lectură individuală). Printre activități s-au numărat și vizionare de film, plimbare cu bicicletele, ora cu animatorul, jocurile olimpice și mult așteptata vânătoare de comori, prin care am încercat să evaluăm evoluția copiilor în cele 5 zile de tabără.
Gazda de anul acesta, Centrul Cultural Socrates – Miroslava , aflat sub grija Pr. Paroh Mihail Adeodatus Ungureanu , ne-a ajutat foarte mult în căutarea bucuriei prin jocurile propuse și ne-a fost alături pe toată durata taberei. Mulțumim mult pentru tot suportul adus și pentru susținerea activităților pentru copiii din comuna noastră!
„Alături de mine am avut și un sprijin de nădejde venit din partea a două tinere nemțene, Ana Taradaciuc și Costina Iftode. Împreună am animat copiii împărțiți în trei grupe și am desfășurat toate activitățile propuse în programul zilnic.
Copiii s-au bucurat foarte mult de activitățile la care au luat parte, știind au fost distractive și pentru că au respectat un Regulament de tabără bine întocmit.
M-am bucurat foarte mult să îi revăd pe copiii care au revenit în tabără și mi-am propus ca anul viitor să aducem mai multe activități distractive pentru a le oferi copiilor un mediu de recreație și de educație non-formală cât mai bun.
Îi așteptăm cu mare drag și dor pe copii și anul viitor, cu forțe proaspete și cu noi provocări.
Felicit Asociația Împreună pentru Miroslava pentru inițiativă și pentru interesul acordat copiiilor comunității din care fac parte. Cu adevărat, și-au ales foar6te bine numele, după cum și copiii au povestit în cadrul feed-back-ului de final: ”suntem mai fericiți atunci când suntem ÎMPREUNĂ”. Prof. Tiberius Cantaragiu

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment