Am finalizat instalarea centralei și a tuturor caloriferelor la doamna Elena, bunicuța din Valea Adâncă

9 septembrie 2022
🙌 Lucrurile minunate se întâmplă alături de oameni minunați, care cred că se poate!
🎈Dacă acum 2 săptămâni asociația noastră strângea fonduri pentru a trimite 15 copii în tabără, până la urmă un reușit împreună să finanțăm 20 de copii din comunitate, din cei 53, care beneficiază de această tabără!
🎈 Mai mult, ieri am finalizat instalarea centralei și a tuturor caloriferelor la doamna Elena, bunicuța din Valea Adâncă, care își crește singură nepoțica! Totul este functionabil, probat, iar de ieri are apa caldă și căldură fără întrerupere! Nu știam cum să punem în cuvinte toată fericirea și mulțumirile pe care ni le-a adresat! Însă, sunt convins că la iarnă o să se poată bucura de toată căldura oferită de noi toți! 💚
Mulțumim mult tuturor pentru ajutor, mulțumim mult, Andrei Bucur pentru centrala donată!🙏
Împreună facem ca lucrurile să se întâmple!
Împreună reușim!💚
Mulțumim, oameni frumoși! 🙏
………………………….
Reamintim postarea inițială 👇
…………………………
🕯️ Astăzi, în noaptea sfântă a învierii, vă invităm să fiți alături de noi, printr-o faptă bună, într-o campanie umanitară inedită, pentru bunicuța Elena, din satul Valea Adâncă, Miroslava!
🙏 Așa cum v-am povestit ieri, noi am trecut pe la doamna Elena cu alimente pentru masa de Paște, așa am aflat că are nevoie mare de noi pentru a-și cumpăra o centrală pe gaz, calorifere și instalația necesară pentru punerea în funcțiune. Doamna Elena ne-a povestit că a început să economisească deja, pentru a se descurca singură, sperând că până în toamnă să reușească să strângă suma necesară. Aceasta nu știe că noi dorim să o ajutăm, mereu indrumandu-ne să ajutăm oameni care au mai mare nevoie de ajutor decât ea.
🙌 Ne-a povestit cu lacrimi în ochi că nu mai poate ridica lemnele pentru a face focul, vârsta își spune cuvântul. Doamna Elena își crește singură nepoțica de 15 ani, de mult timp, povestea ei de viață nu este tocmai una fericită, ele se au doar unele pe celelalte pe această lume, ambele trăind dintr-o pensie foarte mică. Doamna Elena a avut 2 copii, însă din păcate ambii au murit, la 2 ani distanță unul de celălalt, au rămas fără nimeni pe lume, fără niciun ajutor. Mama fetiței a murit cu mult timp în urmă, lăsând goluri de neimaginat în sufletul celor două.
💚 Pentru că mereu am fost aproape de doamna Elena și nepoțica ei, ne-am propus să le ajutăm din nou prin intermediul dumneavoastră! Dorim să le cumpărăm instalația necesară și centrala pentru a putea avea căldură în casă, iar pentru ea ar fi un ajutor de neimaginat!
Cum ne puteți ajuta?
🚩 Donație în bani în contul nostru
🚩 Recomandarea unui magazin unde putem găsi centrala și restul lucrurilor necesare mai ieftin, eventual poate știți pe cineva care poate dona prin contract de sponsorizare cu asociația noastră.
🚩 Recomandarea unui instalator mai ieftin, eventual poate este cineva care poate face o faptă bună
🚩 Cost estimativ: 8000 Ron
Poza este de ieri, din campanie.
Coordonat campanie:
Grigorescu Lucian
Tel: 0745494942
……………………………………
Pentru donații puteți folosi modalitățile de plată de mai jos:
🙌 Detalii tranzacție:
„Impreună pentru doamna Elena”
Donație rapidă:
Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
💚 Asociația Împreună pentru Miroslava
Banca: Unicredit
🚩 Cont în Ron
IBAN: RO65 BACX 0000 0021 0895 2001
🚩 Cont în euro:
IBAN: RO38 BACX 0000 0021 0895 2002
Cod Swift: BACXROBU
UniCredit – Sediul Central: Bd. Expozitiei Nr.1F, Sect 1, București, Cod Postal 012101, România.
🙏Vă mulțumim!
Pentru această acțiune avem nevoie să distribuiți mesajul nostru, pentru a ajunge la cât mai mulți oameni!
Și tu poți ajuta!

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment