EnglishFrenchGermanRomanian

Campania „Împreună de Crăciun!”, update 24/XII/2020

7 noiembrie 2021

24.Xll.2020

Final de campanie plin de emoții și bucurii! 😇
Astăzi am mai ajutat 4 familii aflate în dificultate financiară. Moșul a pornit la drum încă de la prima oră pentru a ajunge la toate familiile! 🎅
Astfel, astăzi am ajutat alte 4 familii, cu 13 copii. În total, în campanie, am ajutat 10 familii, cu un total de 33 de copii.
Aceste campanii nu ar fi fost posibile fără oameni minunați ca voi, care le-au susținut, atât financiar sau prin donații materiale.
În campanie s-au donat:
👉 3 mașini de lemne
👉 Alimente in valoare de 7000 Ron
👉 Haine in valoare de 2500 ron
👉 Încălțăminte, 5 perechi
👉 Aragaz nou
👉 Butelie nouă
👉 Combină frigorifică nouă
👉 Fructe, 6 lăzi
👉 O tabletă
👉 1 telefon
Dorim să mulțumesc mult tuturor pentru susținere, să vă uram sărbători fericite, pline de lumină și liniște sufletească!
😇Menționez câteva persoane care au susținut constant campania, prin donații importante și cărora le mulțumim mult:
🎅Părintele Iordăchescu Mihai, din parohia Ezăreni.
🎅 Doamna Oana Turcuman .
🎅 Domnul Madalin Nitu
🎅 Doamna Uana Pricop
Și mulți alții, fără de care nimic nu ar fi fost posibil!
Sărbători fericite, oameni frumoși!😇
Poze de astăzi în postare! 🎅

👉 Update 23. Xll

Astăzi am făcut noi cumpărături. De mâine alte 4 familii vor beneficia de pachetele de crăciun, plus cadourile pentru copii. Avem 4 familii noi, cu un total de 13 copii.
De asemenea, o doamnă din Horpaz mi-a donat hăinuțe pentru copii.
Pe lângă ce am cumpărat astăzi, doamna Oana Turcuman mi-a donat ieri 5 lădițe cu fructe, plus hăinuțe și lenjerie, care vor ajunge mâine dimineață la cele 4 familii.
Vă mulțumesc mult că vă implicați!
Vă mulțumesc că sunteți om, unul minunat!😇
Poze în postare!

👉 Update 22. XII

Astăzi am fost pe la toate familiile pentru a împărți alimente, cadoul de Moș Crăciun pentru copii, papuci și haine.
Familia Cazacu, Valea Adâncă, ne-a așteptat nerăbdătoare pentru a-l primi pe Moș Crăciun. Ei au primit alimente, toți copiii au primit cadou de crăciun, de asemenea am avut noroc să primească și o mașină de lemne.
Apoi am mers la doamna Elena, Valea Adâncă, bunicuța noastră dragă ne-a așteptat în prag cu mare drag, ne-a invitat în casă de cum ne-a văzut, deși nu ne știa pe niciunul dintre noi. Era așa bucuroasă că am trecut pe la ea, că se gândește cineva și la ea, încât i-au dat lacrimile. Bunicuța noastră crește singură, din pensie, o nepoată. Nu ne-a cerut nimic, ne-a rugat dacă putem sa luăm ceva pentru copil, atât, de Moș Crăciun. Desigur că am lăsat și pentru ea de toate pentru sărbători, iar nepoțica a primit o geacă, o pereche de ghete noi, un rucsac plin cu hăinuțe cât și cadoul de Moș Crăciun!
Vom mai trece pe la ea!
De azi avem o bunicuță în plus!
Familia Apetrei, Horpaz, ne-a primit de asemenea cu entuziasm, o familie mare, cu 4 copii și multe nevoi! S-au bucurat cu toții că mai sunt oameni care se gândesc la ei!
Spre final am ajuns la familia Tanana, din Vorovești. Acolo au ieșit veseli la poartă 2 copii să ne întâmpine, le sclipeau ochii de fericire. De cum ne-au văzut ne-au zis că eu fost cuminți și că-l așteptã pe Moș Crăciun!😇
Poze noi in postare!
Vreau să mulțumesc mult lui Madalin Nitu și lui Vlad Dobrincu că m-au ajutat cu donațiile, cu cumpărăturile, cât și cu distribuirea acestora celor nevoiași! 🤗
Curând vor mai beneficia și ale familii de ajutor!
Încă mai vin donații!😇
Moș Crăciun lucrează până de Crăciun!🎅

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment