Campania pentru George continuă!

30 noiembrie 2021
🎅 Campania pentru George continuă!
Astăzi am cumpărat alimente pentru familia lui George, aceștia aveau nevoie urgent de ele. Din cei 420 de Ron donați, am cheltuit 200 pe alimente.
George și familia lui sunt bine, toată casa lor este în renovare, momentan ei stau într-o locație provizorie, până la finalizarea lucrărilor. Asociația noastră strânge bani pentru a cumpăra electrocasnice.
Postarea inițială: ❗
Asociația Împreună pentru Miroslava a strâns până acum 420 de Ron pentru a cumpăra electrocasnice. Celălalt ONG partener a început deja să schimbe acoperișul casei în care locuiau.
Dacă vrei să-l ajuți și tu pe George, poți dona în conturile asociației noastre, iar la detalii trecem: „împreună pentru George!”
😇Postarea inițială
Împreună pentru George!
O campanie derulată de Asociația Împreună pentru Miroslava împreună cu Asociatia Grupul Zambetul Nostru ✌️
💚❤️ Asociația Împreună pentru Miroslava a donat deja astăzi câțiva saci cu haine, jucării și câteva plase cu papuci pentru toată familia lui George!
Familia lui mai are nevoie de:
✍️ Lemne pentru iarna care vine
✍️ Frigider
✍️ Mașină de spălat manuală
✍️ Aragaz
✍️ Un dulap pentru haine
📖 Povestea lui George,
La 17 ani un băiat din Miroslava, Iași vinde legume pe străzi ca să își poată întreține părinții.
În România nevăzută, trăiesc familii pentru care timpul a încremenit, parcă, într-un alt secol. Sunt oameni care îşi duc traiul zilnic sub povara gândului că nu vor mai avea ce pune pe masă. Şi sunt copii care luptă, mult prea devreme, cu greutăţile vieţii. Un astfel de exemplu este un adolescent de 17 ani vinde legume pe străzi, ca să-şi poată întreţine părinţii.
George are 17 ani și o singură dorință. Să aibă un viitor bun, că să-și poată ajută familia. L-am găsit pe o stradă din Iași, unde, după ce termină cursurile, vinde legume și fructe. Avea doar 8 ani când a început să țină piept greutăților.
Adolescentul cumpără legumele și fructele de la comercianții din piață care îl cunosc de când avea doar câțiva ani. Impresionați de curajul și inocența lui, oamenii i le vând mai ieftin.
George a crescut într-o familie numeroasă, cu 11 frați, și ei săraci, care au acum de întreținut propriile familii. Adolescentul locuiește cu părinții, într-o casă dărăpănată, cu două cămăruțe. Mama este casnică, iar tatăl este bolnav, astfel că George, singurul ajutor al familiei, este o binecuvântare pentru ei.
Detalii conturi :
La detalii tranzacție trecem:
„Împreună pentru George!”
💚 Asociația Împreună pentru Miroslava
Cont: UniCredit
IBAN Ron: RO65 BACX 0000 0021 0895 2001
PayPal: aipmiroslava@gmail.com
SAU donație RAPIDA la numărul ⬇️
📱 0745.49.49.42
Valabil la băncile⬇️
👉 banca Transilvania
👉 Revolut
👉 ING bank
Orice donație, oricât de mică, ne ajută mult!
Detalii campanie la numărul: 0745494942
Grigorescu Lucian,
Președinte, Asociația Împreună pentru Miroslava

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment