EnglishFrenchGermanRomanian

Campania umanitară: Uniți pentru Andreea!

8 noiembrie 2021
Dragi prieteni,
Înainte de Crăciun am inițiat o campanie umanitară pentru mai multe familii din comuna noastră. Campania a fost una de succes prin implicarea promptă a mai multor persoane din comună. Un om special, care a susținut mereu campania, a fost, părintele Iordăchescu, din parohia Ezareni. Un om cu suflet mare, care nu a ezitat nicio secundă să contribuie la campania noastră, fără nicio ezitare, deși nu ne cunoștea personal.
Dragi consăteni, acum este rândul nostru să-l ajutăm pe părinte într-o grea încercare!
Haideți să-i fim alături, așa cum a fost și el mereu de comunitatea noastră, mereu implicat și devotat oamenilor!
⬇️ Text preluat! ⬇️
📣📣📣 Uniți pentru Andreea!! 📣📣📣
Se dovedește din nou ca minunile exista!!!
Deși medicii nu-i dădeau nici o sansă Andreei în urma accidentului suferit cu ATV-ul în Gura Humorului, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în coma de gradul IV .
Dumnezeu a lucrat din nou si a răspuns la rugăciunile părinților si ale noastre ale tuturor. După 23 de zile de coma Andreea și-a revenit , a fost detubata si poate comunica însă are nevoie de o lungă perioada de recuperare neurologica ce se poate face la o clinică din Germania . Costul recuperarii si transportul cu ambulanța aeriană se ridica la suma de 75 000 euro.
Andreea Iordachescu are 19 ani este studentă la Facultatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iași si este fiica preotului de la biserica Sfantul Efrem Cel Nou Ezareni , Com Miroslava, Jud Iași.
Haideti impreuna sa o ajutam pe Andreea sa revină la o viata normala donând cite putin in unul din conturile deschise la BANCA ROMANEASCA
‼️‼️RO22BRMA0242019710700038 RON
RO11BRMA0999100074105959 EURO‼️‼️
Deschise pe numele Iordăchescu Mihai Andi.
Mulțumim!

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment