Campania „You can take whatever you need” la a 11-a întâlnire!

26 mai 2022
Campania „You can take whatever you need” la a 11-a întâlnire!
🦸Luptăm de 2 luni de zile pentru a ajuta familiile care trec prin coșmarul acestui război nedrept, nedrept față de copiii din Ucraina, care au cel mai mult de suferit, nedrept față de mamele singure, care au trebuit să-și lase soții și casele în urmă și să plece într-o lume nouă, luând totul de la zero.
Așadar, ieri am avut a 11-a întâlnire prin campania „You can take whatever you need”, prin care invităm familiile de ucraineni să-și aleagă orice au nevoie din depozitul nostru. Doar ieri au fost peste 1️⃣0️⃣0️⃣ de persoane.
🚩 Ne-am axat în special pe distribuirea de alimente, însă aici au mai găsit hăinuțe, papuci și alte bunuri. Peste 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ de persoane au ajuns până acum la depozitul nostru, iar de la începutul campaniei am ajutat împreună peste 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ de oameni.
💚 Diversitatea alimentelor avute se datorează oamenilor minunați de la Fundatia Comunitara Iasi , care ne-au sprijinit cu suma de 5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Ron, din Fondul de Urgență!
Vă mulțumim mult pentru susținere! 🙏
🙌 Suntem și vom fi mereu pentru umanitate, pentru toți oamenii care au nevoie de ajutor, fără a ține cont vreodată de naționalitate, limbă, rasă, sau alt criteriu!
……………………………………
Partener: Asociația Aproape de oameni, Iași

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment