EnglishFrenchGermanRomanian

DISTRIBUIE! Cinci zile cu testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin!

17 ianuarie 2022
🔉🔉🔉Cinci zile cu testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, în cartierele Iașiului!
Institutul Regional de Oncologie marchează luna ianuarie, stabilită de Organizația Mondială a Sănătății drept luna de conștientizare a cancerului de col uterin, cu un maraton al testărilor gratuite în principalele cartiere ale Iașiului.
Unitatea Mobilă de Screening din cadrul proiectului ONCOPREV – “Fii responsabilă de sănătatea ta! Prevenție, depistare, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin”- se va deplasa în principalele cartiere ale orașului astfel:
– Centru, parcarea din fața Cinema Victoria, în data de 17 ianuarie,
– Păcurari, trotuarul din fața Pizza Smile, în data de 18 ianuarie,
– Podu Roș, în parcarea Dedeman (vizavi de Casa Sindicatelor), în data de 19 ianuarie,
– Alexandru cel Bun, esplanada din fața Cinema Dacia, vizavi de Fat
Café, în data de 20 ianuarie,
– Tătărași, în fața Ateneului, în data de 21 ianuarie.
🔉🔉🔉 Sunt așteptate la Unitatea Mobilă de Screening, între orele 9.00 și 13.00, femeile cu vârsta cuprinsă între 25 și 64 de ani. Trebuie să aibă adresa în buletin în unul din cele 6 județe în care se derulează proiectul: Iași, Bacău, Neamț, Vaslui, Botoșani și Suceava.
Femeile care vin la testare au nevoie doar de buletin în original și copie și trebuie să se pregătească așa cum fac în mod obișnuit pentru un consult ginecologic.
🔉🔉🔉 Tot pentru a promova screening-ul pentru cancer de col uterin, Institutul Regional de Oncologie va ilumina în turcoaz Palatul Culturii (fațada dinspre grădină Palas), în zilele de 21 si 22 ianuarie, începând cu ora 18.00. Turcoazul este culoarea simbol de luptă împotriva cancerului de col uterin.
Detalii suplimentare referitoare la proiectul ONCOPREV, derulat de IRO Iași și Fundația Enable Romănia, pot fi accesate la https://www.iroiasi.ro/proiecte-eu.

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment