În direct la Radio Iași! „Împreună de Crăciun”, campania noastră umanitară, pentru familiile mai puțin norocoase, continuă!

16 decembrie 2021
Ne bucură să vădem că tot mai mulți dintre noi intră în această atmosferă de sărbătoare cu gânduri mai mult de a dărui, decât de a primi, că primim nașterea Domnului cu încredere și speranță în noi și în cei din jurul nostru.
Și apoi, ce poate fi mai frumos, ca și răsplată, ca zâmbetul unor copii fericiți? Fericiți că cineva se gândește la ei, fericiți că suntem alături de ei, fericiți că oamenii cu suflet mare îi susțin, iar ei simt asta. Ei au nevoie de noi, nu doar de Crăciun și Paște, au o nevoie permanentă, stabilă. Acesta este scopul nostru, al Asociația Împreună pentru Miroslava , să-i ținem alături de noi cât mai mult, prin diferite activități educative și evenimente, să stăm alături de ei, cu ei.
„Împreună de Crăciun”, campania noastră umanitară, pentru familiile mai puțin norocoase, continuă. Împreună cu dumneavoastră, împreună cu partenerul nostru, Radio Iași, facem ca visurile să prindă contur. Donează și tu pentru a asigura masa de Crăciun unei familii mai puțin norocoase! 😇
Detalii aici 👇
Mulțumesc, Adina Şuhan pentru că susții cauzele ONG-urilor, că ești aproape cu inima și sufletul de oamenii din comunitate! 🙏
Vreau să mulțumesc mult tuturor voluntarilor, care sunt implicați în asociația noastră, indiferent de activitatea pe care o fac!
Sunteți minunați, iar asta nu vă poate lua nimeni!
Mulțumim mult tuturor celor care ne sprijină!
Fiecare ajutor este de neprețuit pentru noi!
Mă înclin în fața dumneavoastră, a tuturor!
Sunteți minunați, să nu uitați!🤗
Detalii despre noi: www.aipMiroslava.ro
Interviu Radio Iaşi 👇

Click aici pentru a asculta interviul

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment