Prin campania, „Împreună de Paște”, am colindat prin casele oamenilor pentru a-i ajuta să pună ceva pe masa de sărbători!

4 mai 2022
🙏 În Vinerea Mare am plecat cu gânduri de milostenie și dăruire pentru oamenii din comuna noastră, mai puțin norocoși ca noi.
🙌 Prin campania, „Împreună de Paște”, am colindat prin casele oamenilor pentru a-i ajuta să pună ceva pe masa de sărbători!
💚 Mare bucurie a fost când ne-au văzut, unii pur și simplu ne-au îmbrățișat, alții au început să plângă, mărturisind că le este tot mai greu să se descurce. Bunicuța noastră din Valea Adâncă, doamna Elena, care își crește singură nepoțica, are nevoie de noi! Ne-a povestit că nu stă prea bine cu bănuții și are nevoie să-și cumpere o centrală pe gaz și câteva calorifere. Dar vă povestim toate acestea într-o nouă campanie, care o să fie special pentru doamna Elena.
🚩 Dacă sunt persoane care pot ajuta în achiziționarea unei centrale, puteți face o donație în contul nostru, trecând la detalii tranzacție: „Ajut și eu pentru centrală”.
Am ascultat pe fiecare în parte, iar pe lângă alimentele donate, am oferit și câte o îmbrățișare, sau o vorbă bună!
Pe unde am fost astăzi?
🚩 Horpaz
🚩 Valea Adâncă
🚩 Miroslava
🚩 Gaureni și
🚩 Cornești
🙏 Aproximativ 7️⃣0️⃣ de persoane au beneficiat de ajutorul nostru.
Mulțumim mult celor care ne susțin!
Impreună reușim!💚
Sărbători în pace și lumină tuturor! 🕯️

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment