Tabăra de vară „Împreună pentru Miroslava”. O tabără organizată de „Asociația Împreună pentru Miroslava”!

14 noiembrie 2021
Tabăra de vară „Împreună pentru Miroslava”
O tabără organizată de „Asociația Împreună pentru Miroslava”.
Cel mai frumos eveniment din comuna noastră s-a desfășurat în perioada 28 iunie – 2 iulie, zilnic, între orele 9 -18, tabăra de vară „Împreună pentru Miroslava”, tabără dedicată tuturor copiilor din comuna Miroslava. Tot în cadrul taberei copiii au putut servi și prânzul pentru a avea energie și bună dispoziție în desfășurarea activităților.
Dacă la început am plecat cu gândul de a aduce 20 de copii în această tabără, în final, 36 de copii din comună au beneficiat de această tabără. În demararea acestui proiect am avut un om cu suflet mare, care ne-a sprijinit mereu, atât cu locația în sine, cât și cu suportul spiritual, eroul copiilor, părintele Cristian Vasile, din Parohia „Adormirea Maicii Domnului”, Uricani , Miroslava. Locul unde s-a desfășurat tabăra noastră.
Vă mulțumim mult pentru faptul că vă implicați, că vă pasă de oamenii și copii minunați din comunitate noastră!
Ne bucurăm că asociația noastră a desfășurat un eveniment atât de important pentru comunitatea noastră, pentru copii, pentru părinți, pentru noi. Suntem mândri că tot mai mulți oameni ni se alătură în acțiunile și demersurile ONG-ului nostru și ne sprijină pentru a face împreună lucruri minunate!
Mulțumim mult și oamenilor simpli cât și întreprinzătorilor din comună, și nu doar, care ne susțin mereu în acțiunile noastre!👏
Împreună reușim!💚
Împreună suntem puternici!💚
Ce au făcut copii în tabără?
👏 Jocuri de cunoaște
👏 Team building
👏 Jocuri de încredere
👏 Cursuri de prim ajutor, susținut de voluntarii Serviciului Voluntar de Ambulanță
🎈 Tir cu arcul
🎈 Slackline
🎈 Excursii locale
🎈 Plimbări și concursuri cu bicicleta
🎈 Curs de gătit
🎈 Muzică și dans
🎈 Cursă cu obstacole
🎈 Curs de orientare în natură
🎈 Activități diverse cu animatori
Beneficiile copiilor aflați în tabără:
✓ Va petrece timp în aer liber învățând și jucându-se, departe de televizor, telefoane și calculator. Puţini copii își petrec azi vacanțele desculți pe ulițele bunicilor, uitând câte o zi întreagă de televizor sau de internet. Și totuși le putem arăta celor mici că timpul poate fi ocupat cu jocuri și activități prin care socializăm, ne distrăm și… uităm de tehnologie pentru o săptămână. În plus, mișcarea și activitățile în aer liber le oferă copiilor o adevărată cură de sănătate cu care s-au întâlnit mai rar în ultima perioadă.
✓ Își va dezvolta creativitatea. Taberele îi stimulează pe copii să privească lumea cu imaginaţie. Munca în echipă, diferitele ateliere artistice sau de scriere creativă, muzică, talent show sau jocuri de rol, toate aceste oportunităţi îi ajută pe copii să-şi dezvolte gândirea creativă. Ieșind din mediul lor obişnuit și fiind expuşi la teme diverse, copiii îşi sporesc puterea creative.
✓ Dezvoltarea inteligenței emoționale prin activități propuse.
„Sperăm că toți copiii au avut parte de o experiență inedită, că au învățat multe lucruri noi, că s-au dezvoltat personal și nu în ultimul rând că și-au făcut prieteni noi!
Ieri s-a terminat prima ediție a taberei, însă, la anul vă așteptăm din nou! ✌️„, a declarat Grigorescu Lucian , președintele Asociației Împreună pentru Miroslava.
Vă mulțumim pentru tot!
Sunteți minunați, copii! 🤗💚

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment