Ne vedem sâmbătă, 27 noiembrie, la clubul de lectură!

30 noiembrie 2021
Clubul de lectură
27.11. 2021
Ora: 12 – 14
Dragi călători, busola fermecată ne-a indicat o nouă destinație de poveste. Vă așteptăm ca de fiecare dată la bordul corabiei pentru a ne începe călătoria spre ținuturi necunoscute. În viitoarea noastră aventură vom avea prilejul de a descoperi o familie cu sânge albastru, dar și alte personalități care vor intra în contact cu aceasta. Vom afla împreună care sunt persoanele de care ar trebui să ne ferim în viață, dar și cele în care ar trebui să avem încredere. Vom ajunge să facem distincția între aparență și esență. Vom învăța împreună că de-a lungul vieții avem nevoie și de ajutor pentru a putea duce la bun sfârșit ceea ce ne propunem. Și la final, vom afla răspunsurile unor întrebări importante. Se aplica cu adevărat în viața omului zicala „După faptă și răsplată” ? Pentru a fi un bun conducător este oare de ajuns să fii de viță nobilă ?
Îmbarcările vor avea loc sâmbătă ca de obicei, începând cu ora 12. Până atunci, nu uitați să visați în continuare și să vă lăsați imaginația să vă ducă oriunde vă doriți.

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment