Cupa Fair-Play la Șah organizată de asociația noastră la Iulius Mall Iași

8 ianuarie 2022
Deschideri, logică și multă concentrare!
♟️Am încheiat anul trecut cu strategii în alb și negru la Cupa Fair-Play la Șah, o competiție în care peste 50 de jucători s-au duelat în cele mai bune mutări ale jocului minții. 💯
Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediție, este organizat de Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Iulius Mall Iasi
Astfel, jucătorul de șah, Ioan Apostol, component al clubului de șah din asociația noastră, a obținut 2 rezultate de excepție:
📌 la turneul de șah rapid, locul I, la jucători cu elo 1400 și la turneul de blitz, locul I, la băieți, 12ani.
Cele 2 turnee au fost cu grad ridicat de valoare, unde au jucat copii maeștri, adulți maeștri și candidați de maeștri, legitimați la cluburi de șah din Iași, București și Vaslui.
📌 Câștigătorul turneului de șah rapid a fost maestrul fide, Stoleriu George. Acesta este și jucatorul ce a a fost desemnat de Federația Română de Șah pe locul 3 în Romania, în 2021, la seniori.
📌 Competițiile s-au desfășurat marți și miercuri, 28-29 decembrie, la Iulius Mall și au fost ultimele turnee importante de șah din zona Moldovei.
Împreună reușim!✌️
Mulțumim mult, Iulius Mall, că susține educarea tinerilor, și nu doar, prin organizarea și susținerea unor competiții importante de șah din județul nostru! ✌️

Fii alaturi de noi!

Revolut/ING/BT
0745 494 942
Unicredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Activități recente

Voluntar

Fii voluntar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas suscipit, tellus quis aliquam blandit, eros massa dignissim orci, facilisis mollis magna lectus auctor mauris. Suspendisse faucibus suscipit finibus. 

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment