Conferința: Bullying-ul școlar -combatere eficientă!

14 octombrie 2022
📚Bullying-ul școlar -combatere eficientă!
Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Școala Gimnazială Colonel Constantin Langa din Miroslava și Școala Dimitrie Anghel din Cornesti va organiza conferința Bullyigul școlar -combatere eficientă!
🙌 Evenimentul va avea loc miercuri 19 octombrie, ora 17 la Școala Gimnazială Colonel Constantin Langa din Miroslava!
🙌 Invitat special este doamna psiholog/psihoterapeut, Ilona Neagu, iar moderator va fi președintele asociației, domnul Lucian Grigorescu.
🔔 Conform Salvați Copiii, la nivel european, România se situează pe locul 3 în clasamentul celor 42 de țări în care a fost investigat fenomenul, potrivit unul raport al Organizației Mondialea Sănătății (OMS), cu 17% dintre copiii de 11 ani care au recunoscut că au agresat alți elevi cel puțin de trei ori în luna anterioară, procentajul celor de 13, respectiv 15 ani, fiind de 23%. Cele mai noi date procesate la nivelul Ministerului Educației Naționale (MEN) pentru anul școlar 2014-2015 vorbesc despre 18.783 de cazuri de violență la nivel național.
⚠️ 3 din 10 copii sunt excluși din grupul de colegi.
⚠️ 3 din 10 copii sunt amenințați cu bătaia sau lovirea de către colegi.
⚠️ 1 din 4 copii a fost umilit în fața colegilor.
Părinții și cadrele didactice interesate sunt rugate să se înscrie la numărul de telefon 0745/952667 prin trimiterea unui mesaj pe whatsup/SMS!
Locurile sunt limitate!
Vă mulțumim și vă invităm deopotrivă, părinți, cadre didactice, cât și societatea civilă să dezbatem împreună viitorul copiilor noștri!

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment