EnglishFrenchGermanRomanian

Cupa Educație pe tabla de șah la Miroslava

7 octombrie 2022
🎉 Cupa Educație pe tabla de șah la Miroslava
Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Parohia „Adormirea Maicii Domnului ” din Uricani, Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa”, din Miroslava, Asociația Părinților Școala Gimnazială Miroslava și Fiziotop a organizat Cupa Educație pe tabla de șah la Miroslava, pe 5 octombrie, 2022, de Ziua Internațională a Educației!
🙌 Au participat jucători legitimați și nelegitimati din județele Iași, Neamț și Argeș care au fost premianți cu bani, cupe, medalii și premii în obiecte! Astfel campion la 8 ani a fost Dima David de la Micul Șahist Iași, iar la fete Constantinescu Ioana de la Clubul de șah al Asociației Împreună pentru Miroslava .La copii 12 ani câștigator a fost Caraiman Cezar de la Internațional Chess Club Iași, iar la fete cea mai puternică a fost Corduneanu Alina de la Clubul de șah al Asociației Împreună pentru Miroslava. La jucători profesioniști cu elo 1500 marele campion a fost Ropota Damian de la CS Micul Șahist Iași, iar la fete s-a detașat în câștigătoare Dorobăț Alexia care reprezintă Clubul de șah al Asociației Împreună pentru și AS Pionii Regelui Românești!
🎉 Felicitări tuturor și coordonatorilor proiectului: Educație pe tabla de șah, AS Pionii Regelui Românești, Inspectoratul Școlar Județean și Asociația Împreună pentru Miroslava!

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment