Declarație, Grigorescu Lucian președinte – Asociația Împreună pentru Miroslava

30 noiembrie 2021
„În urmă cu un an începeam demersurile pentru a înființa Asociația Împreună pentru Miroslava , în februarie 2021 s-a constituit legal. După 10 ani de voluntariat în alte 2 asociații, mi-am dorit ca lucrurile să se întâmple și în comunitatea mea, alături de oamenii din comuna Miroslava. Am început acest demers plin de emoții și speranță, speranța că putem face lucruri frumoase împreună, prin forțe proprii, fără a aștepta să le facă altcineva în locul nostru. Că putem să ne implicăm și că putem avea un impact pozitiv în mediul în care trăim. Totul a început pentru că eu cred în oamenii din comunitatea mea, cred că ei pot aduce soluții cu impact pozitiv multor probleme din comunitate!
Astăzi, asociația are aproape 50 de voluntari din toate satele din comună și avem zeci de activități întreprinse în mai puțin de 1 an de la înființare.
Ziua de astăzi este o nouă dovadă că oamenii minunați există, că ne susțin și că le pasă! Astăzi am stat de vorbă, live, cu Adina Şuhan , moderator Radio Iaşi , un om minunat, mereu cu zâmbetul pe buze și un moderator desăvârșit!
Mulțumesc mult, Adina că mi-ai oferit șansa să vorbesc live despre asociația pe care o conduc, mulțumesc că și tu crezi în oameni!
Mulțumesc, Radio Iasi !
Împreună reușim! 💚❤️
În linkul de mai jos puteți asculta interviul, în caz că ați ratat intervenția live.
Mulțumesc mult tuturor celor care se implică, ne susțin și care cred în noi!”
…………………………………………………………………………

Click aici pentru a asculta interviul!

Fii alături de noi!

Revolut/ING/BT
0745 49 49 42
UniCredit
RO65 BACX 0000 0021 0895 2001 

Campanii recente

Voluntar

Fii voluntar

Îți place să te implici? Vrei îți pui amprenta în mediul în care trăiești? Este timpul să te implici într-un ONG! Fi voluntar în comunitatea ta!
Avem diferite proiecte în desfășurare, unde este nevoie de ajutorul tău!

Înscrie-te la eveniment

Completează formularul pentru a te înscrie la acest eveniment